ErikW

2015-11-15
20:18:46

utbildning

Då var man påväg mot sin destination då.

Iväg på utbildning, och inom ett område där man har stort intresse också. Man får hoppas att alla hobbytimmar man haft framför datorn gör att man får det lättare att ta in all information som man säkerligen kommer gå genom.

Så man sätter sig iallafall stress i bilen runt klockan 13 och börjar köra mot Luleå, bilen höll ju iaf efter att man fått fixat den, men man är ändå lite orolig att det inte ska fungera när man har varit där och skruvat. 

Satt sig på flyget mot Stockholm klockan 15 insåg att SAS plus var ganska bra, fri dryck och mat, dom hade tom Mikkeller red att dricka på flyget, och väskan lyckades SAS iaf få rätt.

Sen Arlanda expressen in mot storstaden, gick helt smärtfritt. Väl på centralstationen så fick man sig lite käk i väntan på att taget mot Nässjö skulle gå.

Efter att jag käkat så gick jag upp på perrongen, tål ju inte dendär varma luften som var där nere, väl där uppe så ser man ett gäng på 3 individer som verkade mindre normala. En tjej och två killar, tjejen hade på sig ett blinkande dildo diadem, likt en väldigt udda enhörning. Killarna såg mindre nyktra ut och hade en gammal resväska med inbyggda högtalare som det även stod fuck you på, var nästan lite ledsen när dom gick på tåget dom skulle med.. Tills polisen kom och avlägsnade dom från tåget och platsen.

Så nu sitter man här på tåget mot Nässjö, så det är bara lyssna på lite soft musik och vänta på att man ska få kliva av tåget strax före klockan 22.

Mina tankar går till alla som drabbats av krig och terror runt om i världen. 


PS.
Bild på mig bara för att jag älskar mig själv.