ErikW

2015-10-08
11:53:46

Uppdatering från vardagen.

 Hejsan bloggen! Eller vad man nu ska skriva där!
 
Var ett tag sedans jag skrev mitt första inlägg på bloggen och tänkte att jag skulle ta och gå vidare med att skriva lite annat också. Nu har ju redan det tråkigaste man varit med om fått sjunka in och man känner sig lugn med situationen som den är, har själv bearbetat det länge men det har inte varit i ljuset så mkt.

Vad har hänt sedan sist då? Folk har öppnat sig åt mig med egna problem, man har fått bättre sammanhållning med familjen, allt har helt enkelt blivit bättre på något sätt. Familjen är ju trots allt det viktigaste och jag ångrar inte en dag att jag berättade min historia.
 
 
Vad försöker ag arbete med idag då?
 
Jag försöker förbättra min tillit till människor, jag försöker vara så öppen som möjligt. Det är inte så lätt alla gånger när man blivit sviken så många gånger förr, men det blir nog bättre så småningom.
 
Jag kan inte riktigt visa närhet och kärlek till människor förutom till mina barn, det är som att jag inte vill påtvinga nån något så som jag blivit påtvingad det förr. Är väldigt svårt att förklara och önskar att någon kunde förstå det. Ibland saknar man dendär kärleken men när det inte fungerar för att man inte blir accepterad eller förstådd av motparten trots att man öppnar sig för fullt. Ja! Då får det helt enkelt vara. Nån gång träffar nog jag den rätta.

Komma igång med nån form av träning för mitt eget välmående, det är väl en stor sak som jag arbetar mot. Dock så är det så jäkla lätt att vara lat istället. Men ska ta tag i det så jag får komma i form fysiskt också. Har jag uthärdat åratal av psykisk smärta så kan jag nog härda ut av lite fysisk smärta också.
 
Just nu är man i skrivande stund hemma och sjuk, och riktigt less på det. Skulle man få välja så skulle jag inte vilja bli sjuk nånsin mer, kunna gå till jobbet varje dag, kunna vara ute och hitta på vad man vill utan att behöva hosta upp lungorna eller lämna snigelspår efter sig för att man snorar så mycket.
 
Har ju även börjat på en ny tjänst på arbetet, ett dotterbolag till där jag jobbade tidigare, är skitkul att få lite uppmärkasamhet frå ledningen i ett företag. känns lite si och så där också. Att jag inte har tid att vara sjuk då man vill hinna lära sig så mkt som möjligt på så kort tid som möjligt.

Men men, det var väl dagens uppdatering av bloggen.
Ska försöka vara lite mer aktiv här också, kommer nog bli en salig röra av allt möjligt på bloggen. Men då passar den bara med hur det är i min hjärna!
 
Dagens visdomsord jag vill att folk ska försöka ta med sig är.
 
Det spelar ingen roll hur mycket du säger, det spelar ingen roll vad det är du gör.
Det är hur du kan få någon annan att känna sig som betyder något.